Funda ancora!

As vrea sa spun ca sunt fericit ca m-am intors acasa.Un motiv ar exista,acela ca cei dragi,indiferent cum ar fi viata de zi cu zi,intotdeauna te asteapta cu bratele deschise si acesta reprezinta mereu un motiv suficient sa-mi fie dor de casa.Dupa 4 luni de arat oceane am acostat si vrand-nevrand ma voi amesteca in cenusiul tot mai greu de suportat care acopera strazile din Romania.Nu ma asteptam sa gasesc ceva schimbat in bine,dar nu ma asteptam sa fie atat de rau.In sfarsit...nu sunt decat o molecula intr-un alambic,iar soarta acestei lumi nu depinde de deciziile mele,deci constiinta mea e mai sanatoasa ca niciodata.Pentru aceasta perioada voi propune aici si nu numai,doua teme de luat in seama(pentru cei interesati,binenteles):
1.Pirateria moderna...terorism sau nu?
2.Transfugii...un alt tip de migratie.
Pana una,alta...bine v-am gasit!

Comentarii

  1. Bine-ai venit, Jolly! Bine ca nu te-au capturat piratii moderni, sa-ti apara numele prin reportajele tv care au transmit de cateva ori stiri de genul acesta!
    Ne mai intalnim pe-aici si pe la Dan pe blog, caci Oreste s-a suparat si a tras obloanele mai demult:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este,Ramona,piratii sunt intradevar o problema,serioasa chiar,insa foarte putin mediatizata.Am sa fac un rezumat zilele acestea referitor la aceasta tema,mai ales ca in aceste patru luni zona mea de voiaj a intersectat cateva puncte fierbinti cu acest subiect...but lucky me!Oreste vad ca face de zor monolog,nu stiu cat de interesanta i se pare aceasta treaba si cred ca nu e constient de faptul ca popularitatea lui tinde undeva spre zero.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai venit Jolly!:)

    Cand apare o rupere fractalica nu trebuie sa fie un seism care s-o provoace. Chiar si o singura persoana poate declansa un fenomen care sta sa izbucneasca. Imi aduc aminte de refuzul lui Laszlo Tokesh de a se preda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai revenit jollyroger. Ai lasat sa inteleg vasul la pirati?::))

    RăspundețiȘtergere
  5. O placere sa te revad,DiRokko!Gata cu haiducia,am revenit la mal,sa ma alatur coloanei de zombie.Nu ca ar fi foarte rau,cu conditia sa nu ma mir foarte mult.In rest...cugito ergo sum!

    RăspundețiȘtergere
  6. bine ai venit acasa,Pirat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde esti Jolly? Iar ai plecat?
    Ai uitat ancora pe fundul marii... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Beni affet...herseym benim.

    RăspundețiȘtergere
  9. kalbimi...korsan konum.........

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.youtube.com/watch?v=ka8zUh4gYUw

    RăspundețiȘtergere
  11. looking for an answer,the radio gave me this song:it was from you to me
    http://www.youtube.com/watch?v=Ft19-5Z7zx4

    RăspundețiȘtergere
  12. Uragane? Te-ai ratacit prin uragane? Daca erai marinar de apa dulce te gaseam mai lesne.

    RăspundețiȘtergere
  13. a,si inca ceva:abjectia nu e decat reversul,partea cealalta a sublimului.Cine a cunoscut abisul e capabil mai degraba de inaltari sublime decat cei care se complac in dulcea mediocritate atat de confortabila.
    dar...departe de tine toate astea,nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. http://rodulpamantului.blogspot.com/2011/12/bleu-ciel.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare